Meistä

Ota matka uusiin muistoihin!

Keitä me olemme?

Ilves Travel on yksityinen, vakavarainen suomalainen matkailuun keskittynyt yritys, joka on perustettu vuoden 2018 lopulla. Rekisterinumero: 163/19/Mj.

Joka on keskittynyt majoitus palveluihin, yksityismatkailuun sekä ryhmiin, emoyhtiömme Kuljetus Heikkilä Oy on toiminut kaukokuljetusten ja logistiikan parissa vuodesta 2008 lähtien.

Olemme erikoistuneet maaseutu matkailuun tarjoamme modernia majoitusta, luonto aktiviteetteja, hyvin suunniteltuja laadukkaita matkoja, pää-asiallisesti Kanta-Hämeen alueella sekä koko Suomessa, että Ruotsissa (Tukholma, Gotlanti). Tarjoamme myös luotettavat kuljetuspalvelut Suomessa, Virossa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Kun haaveilet pienestä irtiotosta, Kanta-Hämeen alue tarjoaa hämmästyttäviä elämyksiä, kiireettömiä viikonloppuja, ollen kyseessä perhe- tai romanttinen matka. Takaamme rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin ja mahdollisuuden nauttia luonnosta.

Tarjoamme myös Venäjälle suuntautuvia matkoja sekä konsultointia yksityisille sekä yrityksille. Räätälöimme matkat toiveidenne mukaan.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme kuuntelee ja suunnittelee matkat aina asiakkaan toiveet huomioiden. Onpa sitten kyse perheen tai kaveriporukan matkasta, yrityksesi suunnittelemasta ammattimatkasta. Kerro toiveesi meille ja me huolehdimme matkajärjestelyt puolestasi.

Ota yhteyttä!

Miksi me?

Puhumme teidän kielellänne: Suomi, Ruotsi, Englanti, Venäjä.

Me toimimme suoraan suomalaisten mökkien ja majoitusten tarjoajien kanssa.

Meillä on paikallisten toimijoiden kanssa saumaton yhteistyöverkosto, joten tunnemme Kanta-Hämeen alueen hyvin. Toimimme aktiivisesti paikallisen turismin kehityksen parissa.

Yrityksemme noudattaa toiminnassaan kestävän kehityksen ja matkailun vastuullisuuden periaatteita. Paikallisena toimijana tunnemme ympäristömme tarkasti ja osaamme huomioida yksityiskohdat joilla vähennämme ympäristön kuormitusta. Olipa kyseessä ruoka, majoitus tai aktiviteetti palvelut.

Tarjoamme myös solo matkustajille vaihtoehdon matkustaa sujuvasti.

Toteutamme sen minkä lupaamme ja laadukkaasti.